Múzsa
Kiölsz belőlem mindent,
Lelkemben csak űrt hagysz,
Kioltod minden fényemet,
Ragyogó novaként csk te villansz.
Egyedül vagy bennem,
Más számára nincs hely,
Csodálat ez már, nem szerelem,
Isteni áldás, ördögi delej.
Teremtőként imádlak,
Mindig hűen, tisztán,
Mindenben téged látlak,
Vénuszi múzsám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.