Haláltánc
Hernyómód, lassan kúsznak,
A hegyek fölött versenyt úsznak,
A hosszúkás felhők,
Közben a szélsebes keringők,
Egymást váltják az avarban,
Veled táncol a szél, halkan,
Halálos valzert, némán,
Mozdulatlan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.