nyílt a rozsdás zár
álltam előtted
fagyos szél dermesztett
kabátom alatt
házad falát perzselte a nap
s te megmutattad a szívedet
heges volt és fuldokolt
ölemben mégis lüktetett
de blúzom alá
nem rejthettem
enyém nem lehet
elvették tőlem
kényszerölelések