November
Holnaptól nem lesz több nekifeszülés,
véget ér ez az egész idegtorna.
Egyformák leszünk, akár az egypetéjűek,
két érzékeny pont ebben a galaxisban.
Még nem tudom,
hogy tesszük meg a maradék utat,
hisz semmilyen bölcselet nincs,
ami megállítaná a kettős rontást.
Az egyik a szívben él, másik a gyomorban,
és egyszerre mozdulnak rá a húsra.
Én kezdek hozzáidomulni neurózisodhoz,
azóta, hogy felzaklatott a város részeges nyugalma.
Éjjelenként, amikor bejössz hozzám,
pulzáló szívemre hideget fújsz,
Letépem magamról az ellenmaszkot
és közben arra gondolok,
hátha a roletta apró résein
beáramló levegőtől kisebbek leszünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.