Gondosan ápolt sírhant alatt
élnek, kik eddig nem éltek.
Nem félnek, nem remélnek.
A lelkek temetője egyforma.
Nincs gazdag se szegény.
Az Úr előtt mindenki egyforma!
Csengettek.
Egy újabb vetélt kér örök menedéket.
A kripta fölött egy holló köröz.
A faluban harangoznak.