én belülről kezdem
oldani blúzomat
s úgy tépem le magamról
hogy még a szívem is
kilátszik a bőröm alól
pedig tudom a vadász
csak éhes őzre vár
és talán ha félnék
sosem hullanék
mégis belül vetkőzöm elébb
hogy letehessem eléd
ezt a lüktető vérző valamit
s ha kell neked
majd leveszem utána
a ruhámat is