bolond ez a tavasz
álmodhattam volna magam máshová is
de erdőnek hittem füstös szobádat
bolonddá részegítő zöld reménynek
hol az álmok szarvasokká válnak
s hogy szeretni nem tudsz
miért hittem volna neked
mikor te kötözted be
felszakadt rettegéseimet
szorongásaim szőnyegedre hulltak
mint a rozsdás levelek
álmodhattam volna magam máshová
most mondhatnám azt
hogy jó volt veled
meg amit ilyenkor szokás
de a szívem még rándul egyet
a kezem már dermedt
milyen bolond ez a tavasz
fagyott rügyeket melenget
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.