kába ringispír fut a lába szárnyán
(vidámpark)
kába ringispír - fut a lába szárnyán
az vigyorgat rá - aki még vidám pár
hint mesés álmot - s ha ki állja útját
rája kacsint, á!
kába ringispír - fut a lába szárnyán
fenn a Nap és Hold - aki mint vidám pár
hint mesés álmot - s ha ki állja útját
rá se kiált már!
kába ringispír - fut a lába szárnyán
fenn a Nap és Hold - s ha ki állja útját
hint mesés álmot - kire mint vidám pár
rája kacsint, ...
kába ringispír - fut a lába szárnyán
fenn a Nap és Hold - aki mint vidám pár
hint mesés álmot - s ha ki állja útját
rá se felel már!
(2008 04 01 -Spiró György nevetésével emlékül)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.