Miért mondanám el?
van itt egy szoba
gyönyörű bútorai simulnak a falhoz
mégis sírhatnék
mert az egész holt
élettelen
egy kicsiny cipő
párja valahol elrúgva
hirdeti volt mosolyt
falon huncut képek
testvéri kezek melege
van itt egy vérfolt
olyan alaktalanul vörös
ott pedig egy test
kísértet táncot emleget
szagok is vannak
durvák
süteményszag nem
ibolyaillat sem
ez inkább múló élet
amikor a lélek még lehel
utolsót olyan végső bűzöset
............................................................
megyek hagyom a fáradt testvéreket
hagy beszéljék meg miért lett ez így
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.