Tragédia
Özvegyen munkába temetted magadat
Hálátlan ficsúrok jöttek, s kiutáltak
Elsöpört téged a mocskos áradat
Élő halott lettél, akit exhumáltak
Mondd, mit tudnak ők a tragédiákról?
- A porrá zúzott sorsok nem látszanak –
A sohasem hallott melódiákról?
- Az élőhalottak már nem játszanak
Egyetlen gyermeked lesi halálod
És undorral nézi beteges tested
Undoknak, talán gonosznak találod?
Bajaid jórészt magadnak kerested
Doktorok mérgekkel fognak lekezelni
Térjél hát észre és magadon segíts
Ráérsz majd a túlvilágon vezekelni
Nyavalyádra többé rá se hederíts
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.