Mûanyag ablak variációk
Gyermekkor:
A műanyag ablakon sajnos nem nő jégvirág
Hiába is hívom vissza a gyermekkorom
Már nem olyan sejtelmes a téli holdvilág
Amikor éjjel a konyhába kilopakodom
Klímaváltozás:
A változás korát éli a rendszerünk
A műanyag ablak tán elszigetel
Hőhullámoktól kevésbé szenvedünk
Így hőség, vagy hőguta sem vihet el
Terrárium:
Műanyag ablakok mögött a zaj elül
Életterünk sok-sok szoba-terrárium
Emberek falnak, néznek kívül és belül
Csank konc van, nem honorárium
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.