neked a csend
túl üres túl fehér
amolyan zajhiány
repedésein csak
félhangok férnek át
olcsó melódiák
egy-egy tétova dallam
egy ne-mondd-ki soha-nem-elég
de egyetlen falshang
már fület sért
nekem a csend hangos
mint a tavaszi hajnalok
vagy tóparti zsongás
meggyötrően gyönyörű
gyermeki kacagás
neked az néma
már meg sem hallanád
bennem egy zenekar hangol
egy rapszódiát