azt hittem a hiány
légüres tér
de csak sűrű
őszi köd ez
zsúfolt szobámba
a fény be sem fér
mindenhol szembejössz
vagy éppen követsz
mint kombucha
cukrozott teában
szaporodsz el bennem
jelen vagy milliárdnyi sejtben
ott a koponyám alatt
és már nem is tudom
hány fokos szesz kéne
hogy végre elpusztítsalak