már nem segít betű
a szavak, mint könnyek
felszívódnak
magzatpózba merevedve
félelemtől reszketsz
álomból ily gyorsan
még nem értél földet
mert az állat is
megadja magát
ha lendül a láb
s töltött fegyver
a kézben a halál
ha hallgatag éjszakába
sikoltanád
már akkor sem hallaná
senki sem
csak a tű segíthet
ha gyűlik a folyadék
ízületeidben
karod a mérleg:
húsz milliliter véres savó
egy el nem sírt könnycsepp