holdfényszőtte tájakra
én akartam
hogy vigyen
hol rózsafény játszik
a kövér rügyeken
az ágak örökké zöldek
s nyílik a napvirág
apám szemében
de kinevetett
s tűnt suhant tova
majd visz
ha ő akarja
azóta várom
éjjelen nappalon
tudom rám talál
egyetlen hű szeretőm
csak ő lehet már