A lépcső-paragrafusokban botladoztunk az ajtóig.
Bár ajkad aznap olyan volt,
mint egy motel fényreklámja.
Kapaszkodtál belém, tartottalak
(fair play vigaszdíjam: a papírmedál).
És végre el tudtunk bújni: az éjszakában
összeért az orrunk, mint az eszkimóknak.
A küszöb-univerzumon inogtunk.