Didaktikus
Akit megteremtesz, az Isten
Rólad is szól, feletted is van
Arctalan bár, érinthető lesz
És nem oktatja semmi hittan
Csak végigleng a szürke felhőn
Benne van minden kapcsolatban
Ellenséges tekintetekben
Barát ha szól, vagy érv ha csattan
Mint Frankensteint, te alkotod meg
És hogy milyen lesz, rajtad múlik
És nem kérheted rajta számon
Uram, hol voltál, miért hullik
Fejedre bánat, a kudarcért
Nem ő felel, ne őt okoljad
És ne akard megtudakolni
Uram, vajon mit hoz a holnap
Ne akarj semmit, hagyd, segítsen
Hogy amit hoz, öledbe öntse
Vagy ami széthullani készül
Egy mozdulattal összekösse
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.