Valahol máshol...
Nem nagy a szoba.
Csupán a láthatatlan magány oly tág: …titkos.
A kis szőke – oly tiszta és gyermeki -
Minket rajzol a táblára.
A fehér kréta négy bűntelen
Figurát ábrázol.
Egy régi magnóban énekel a zongora,
S mint hangot, úgy fújja ránk a csöndet.
Az Angyal – mintha nem e földi volna – balettozik rá.
Mint cukormáz: oly törékeny.
A férfi – szinte ifjú még -
Mint elvarázsolt: úgy falja szemével a lányt.
S a negyedik – ki csukott szemmel jár
Valahol máshol, messze:
A koporsóján mereng.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.