Tökösök
(Nagytarcsai tökfesztiválra)
Fanfár harsan,-nincsen vita
Végetért a viadal
Összemérte tökeit az
Öreg és a fiatal
Volt itt "úri", meg (nap)lopó
Karcsú, harang alakú
Apró, meg nagy, mint 6 popó
Rozsda-arany valagú
A sok tökös kiállású
Gazda erre drága kincs
Kinek kemény, hosszú, fásult
Terem, annak párja nincs
"Csak meg kellett hagyni érni"!,-
Szólt a zsűri döntnöke
"-Itt a SERLEG! Panni néni
Első lett az Ön töke
2007 szeptember 30
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.