Lacrimosa
Ama éjszaka
/az igazság/
Meredek lejtőn zúgott le
a sötétség ciános folyama
ezért bemenekültünk a padlásra,
és vizespohárral ittuk a vodkát.
-Sir, I’m afraid that I’m totally drunk.
-Don’t worry MyLady, me too.
Csak a véletlen műve volt,
hogy összeértünk és észre sem
vettem, hogy a hátát simogattam.
És az a pillanat, amikor végérvényesen
elvesztettük a self-controlt
a halál menyasszonyi ruhában
kopogott be a padlás ajtón.
Akkor volt az év legsötétebb napja,
olyannyira, hogy odahaza,
az öngyilkos jelöltek, akik
a Szabadság-hídról a szabadság jegyében
bele akartak ugrani a Dunába,
… megijedtek önnön értékeiktől,
hogy saját magukba fulladtak bele.
-Excuse-me, Sir…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.