Mikoron holttá lészel
Mikoron a tintával csak
Gonosz dolgok vetődnek papírra;
S mikoron a szó is csak
Apró madárcsicsergés fülednek;
S mikoron a plüssállatok
Is csak ósdi játékokká lesznek;
S mikoron az emberek is csak
Színházban vigyorgó bábuk;
Mikor a csók is csak
Vízként folyik szét a szádban;
S mikoron a fiatalság
Már gonosz elmúló rémkép;
S mikor az élet is csak
Egy gyerekes játéknak tűnik;
S mikor a szerelem csak
Obszcén filmként lebeg;
S amikor a játékot csak egy
Hideg versengésnek érzed:
Akkor lészel halott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.