Emlékszel Kedves?
Emlékszel Kedves? Templomba mentünk,
Nagy hideg volt kint, és kék köd szitált.
Bent jó meleg volt, orgona búgott,
Áhítat szállt le. Le rám és reád.
Emlékszel Kedves? Sokat nevettünk…
Papírzacskóból gesztenyét ettünk…
Egy kölyökkutya utánunk szaladt…
A tűz ropogott, és a hó szakadt...
Emlékszel Kedves? Nagyon szerettünk…
Elegáns boltban jegygyűrűt vettünk…
Szerelmes nótát dúdoltál halkan,
Fülemben zúg ma újra a dallam.
Emlékszel Kedves? Megöregedtünk.
Sok szép emléket összegyűjtöttünk.
Oly messze van már, hogy lángra gyúltunk.
Emlékszel Kedves? Ez volt a múltunk.
Budapest, 2004. október 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.