ébressz halkan
ha majd hazajössz
holnap hajnalban
ajándékot ne hozz
csak ébressz fel halkan
vigyél a reptérre
négyszárnyú madárra
üljünk fel újra
én jó leszek ígérem
nyugton maradok
csak figyelem éberen
a felhőkig érve
hogy zsugorodik a város
mily gyorsan lendíti
ezüstzöld szalagját
a hegyeken túlra
s ha betakarja tejfehér pára
eltűnik hirtelen
csak mi leszünk ketten
de az éppen elég
mert örömben
cinkosunk lesz az ég
és
ha hazajössz
ajándékot ne hozz
azt majd én adok
bogáncsvirágról gyűjtöttem
harmatot
méhek zöngéjéről
szedtem az árvácskát
hajamba is fontam
lásd milyen szép vagyok
kedvenc kicsi lányod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.