"Halálakor úgysem vihet magával semmit.
Nem száll le vele dicsősége."
(Zsoltárok:49/17)
A földi kincs veszendő
A lelki jó örök
Választani e kettő
Kincs és jó között
Nem adatik meg soha
Hisz a gazdagé a kincs
A szegényé a jó
Az ember oly ostoba
Nem tudja, hogy ami nincs
Az nem választható