Társközvetítés
Százkilenvenhárom centiméter,
sportos testalkatú ember.
Hajam dús, színe fekete,
szemem kék, széle nem remeg.
Mell ki, has be, még megy,
bár a korral egyre nehezebb.
Kor, ugyan az nincs, az bonusz,
egy kis mínusz vagy annyi plusz.
Agyamat egyetemen nevelem,
még mindig, mert jó pap holtig…
vea victis, hisz tudod.
Dohányzás? Ugyan már,
csak ha jön a kubai nyaralás.
Inni? Nem soha, jaj bocsánat,
egy évben egyszer Párizsban
a születésnapodon.
Banktól,
Nőtől,
Anyától
Független.
Hogy mennyit keresek?
Semennyit, van. Mert aki keres,
találni nem képes.
Mégis ki vagyok? Leírom
- mint a nagymama mondta volt a zsiráfról,
ilyen állat márpedig nincs, nem létezik.
ha mégis volna, egy mesekönyvben
legalább kép lenne róla.-
a férfitársadalom nevében kijelentem,
ez igaz, nem létezem, ne is keressetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.