utoljára három éve hívtalak.
kérdeztem, hogy
készítsek vadast?
soha fel nem írtam!
hívlak úgyis, ha kell.
nevetve mondtad,
hazajössz és
főzöl nekem olyat,
amilyet nem tudok.
ha felhívhatnálak!
megismerném a hangodat?
tudnád, hogy én vagyok?
kérdeznéd, mi van velem?
vagy még azt is tudod.