Középszerelem
Esték lennének, mondjuk, szerdatájt,
napjaink, vagy viccesen "napink".
Füledbe suttognám a lesszabáyt,
te meg, hogy mér nem rózsaszín a pink.
A gondolat még meg sem érve szűnne,
mért pont a sráchoz, pont e nőhöz épp.
Befészkelődene, ölbe, életünkbe
a biztonságos, jól menő közép.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.