Cservinka Dávid
impro_071015.2034_magamnak
Szóval ez van meg az,
játék, ha lenne,
úgy mehetne, forogna,
játszópajtás az is
biztosan morogna,
nem ér, te csalsz,
nem lesz ma este
pina, te gaz
nyernem-kell-úr,
bárhogyan, bármiképp,
s akárhogy szeretnéd,
most már mindig csak
nyerni tudsz, mást nem,
csak játék, szerelem nuku,
ahogy az közmondott,
s bármilyen kamunak
állítom be azt, hogy hazudok
(ez most fájni fog:
sörösdobozba hamuzok)
mégsem vagy mégis,
már én sem tudom,
ezt az egész szart én
már úgy unom,
(tudom, hogy sok a már,
csak és a mindig)
szóval csak ez van:
maradt a hamu,
képernyőre borítom,
orgazmus helyett csak
ejakuláció.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|