Isten
Isten, te vagy az, érzem,
hajladoznak a fűszállak,
s én arcodba nevetek,
mint rég látott testvér.
Pörgünk a réten, kéz a kézben,
s leszakad rólunk minden,
mi magunk is feloldódunk,
s darabjainkból áll össze az egész.
Vállam mögött a hold,
homlokomban a csillagok
Hallod?
Úgy érzem Te vagyok …
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Távoli hegyek önéletrajza (Miskolc, 2007)
Kiadó: szerzõi