Utolsó utáni születésnap
Altass el Kedvesem, mert a fejemben dübörögve zakatol a világ minden keserűsége, bánata!
Mesélj, hogy elhihessem, ez nem utolsó utáni születésnap, mert ma van Apu születésnapja!
Simogass, hogy ne tudjam, hogy elment, hogy örökre titok maradhasson, ez e titok!
Tégy királynőddé, hogy szemed csillogása elfedje, mit látni, elviselni nem bírok!
Ringass, hogy szédületemben ne lássam a felém nyúló, könyörgő kezet se!
Csókolj, hogy ízed a bánatűző alkohol hamis mámorát feledtesse!
Ölelj, hogy illatodba burkolva ne érezzem a halál szagát!
Dalolj, hogy ne halljam a távozó búcsúszavát!
Becézz, hogy azt érezzem, tudod pótolni!
Vigasztalj, hogy tudjak vigasztalódni!
Szeress, hogy túléljem!
Jaj, nagyon félek!
Védj meg!
Apu!!!
!
Budapest, 2004. augusztus 30.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.