Egy újabb...
Egy újabb nap, egy újabb ébredés,
mindig ugyanazt teszem,
csetlek-botlok a fürdőszobában,
keresem arcom a tükörben,
miközben festem és készülök
a nagy műre,
azt hiszem, egy aprócska
szerelemre,
hisz sosem tudhatod,
folyosón a gimiben
vihogó suhancok,
kuncogó csitrik,
egymásba gabalyodva
árnyékom észre sem veszik,
de örömeik fényesre koptatnak
mindennap.
Hazafelé még arcába nézek
a napnak, csak annyira,
hogy szemembe ne süssön,
de még melegítsen,
lelkiismeretemen majd
verssekkek könnyítek,
aztán kukába ürítem
a szemetet,
rendszeresen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.