Csak a miheztartás végett (vendégszöveggel)
"feszes combod megereszkedik
akkor, puha melled megfonnyad,
összeaszott lesz" /M.A./
"Jön az após, s a vejét egy idegen nő karjában leli.
- Hol a lányom? Az én szerencsétlen lányom?!
- Odabent...!
A zord atya benyit, s leányát egy idegen férfi öleli.
- Azonnal hívja ide a lányomat! - követeli a férjtől.
- Nem tehetem!
- Miért?
- Mert mikor nőül vettem, megesküdtem rá, hogy
boldoggá teszem. Most az!"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.