Emberek
Pálcika emberek,
házuk előtt reggel, este,
sorban állnak egyenruhában,
öltönyben vagy bermudában.
Minden évben, kétszer két hét,
az egyik nyáron, fürdés
vízben, a derűs fényben,
a másik télen, fenn a hóban,
háttérben egy milkatehén,
az ezüst réten.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.