Mérleg
A mérleg nyelve kileng
Jobbra-balra. Ez te vagy
a másik csak itt terem.
Nekem az egész egy
kellemetlen körmenet.
Hajnal van, alszol. Az álom
meg csak utánad lohol.
Utol nem ér, talán, mert
utoljára hozzád értem én.
Kényelmetlen észlelés.
A mérleg nyelve kileng.
Jó-rossz. Az előbbi nem
én lennék. Nem új fejlemény.
De azt hiszem fő a beismerés.
Számomra ez is főnyeremény.
A jó, ha rám nézel, hiszel,
rossz az ha hiszem, mégse
kérem. Mert nem viszem
magammal emlékként,
a zsibbadó-karú ébredést.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.