belsõ zajok
végre felkelt a nap is
nem szeretek sötétben botorkálni
fél hatkor még nem látszott a házak mögül
kénytelen voltam a helyismeretemre támaszkodva tájékozódni
állandó kattogás tört a fejembe
most is hallom azóta is
a kattogás forássa egy ablakkeret
az ablak tokjának verődik rendszeresen
rázkódik benne tőle az üveg
a huzat veri neki időről időre
a bejárati ajtón kivülről valamelyik folyosoi ablak
szolgáltatja a fejembe a kattogást
immár egy és egy negyed órája
a kattogás is ébresztett
az ajtón kivülről a folyosóról a lépcsőházban egy ablak
be kéne csukni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.