Virág helyett
A csönd sem marad meg nekem,
mindig bennem kiáltozol,
mióta nincs nekem a van,
mert te nem vagy, én sem vagyok,
mi nem vagyunk valódiak,
hát kérdés, hogy meddig megyünk?
el sem indulunk talán, a
hogy-voltra nem válaszolunk,
mert nem is volt hogy, csak magány,
kedvenc szavam, mondtam neked?
hozzám nő, mint vastagbél-rák,
az sincs még, csak hanyag szavak,
te meg másnak – hanyatt magad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.