Nyisd ki
Váltunk
ruhát, kutyát, barátot és barátnőt, feleséget, gyereket, pénzt,
ingatlant, gondolatot, csónakot, utat, melltartót, metrót, rendszert,
sebességet, jegyet és belépőt, hajszínt, nemet, nevet, hangnemet,
lelket, értékrendszert, munka- és lakhelyet, előfizetést, minimumról
praktikumra, halászról világhálóra, lendületet, magunknak sírt évekkel
előre, arcot, alsóneműt, gyűrűt, országot-világot, játékot, lencsét,
márkát és típust, fallabdaütőt, sávot, súlykategóriát, huzatot és
álmokat, hám- és szívizomsejteket, csókot, illatot, pengét, hitet,
szavakat, lelkiismeretet, pozíciót, 69, 96, tempót, keresztet, keretet,
betűtípust- és méretet bár, mint tudjuk, nem a méret számít -,
(szó)kincset, de nincs szigetünk, mint neki volt, tintát, paramétert,
macit, párnát, szerelmes ágyat = dimenziót,
nyisd ki szemed, csukd be szád: felnőttekké
váltunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Fény (Budapest, 2002.)
Kiadó: Masszi Kiadó