Lelkemmel akarok...
Lelkemmel akarok nyomot hagyni,
mert, holnap én is elmegyek.
Lepkevirág életemhez addig is gyere
közelebb.
Akarom tudni, hová érek,
ha testemben többé nem
leszek.
Mondd Istenem, kapok e tőled még egy
életet?
Atom vagyok-e, vagy hangya?
Több vagyok-e a
semminél?
földgöröngy, szikla, vagy morzsa,
amit messze visz a
szél?
Hulló csillag a végtelenben,
kinek a fénye már nem
ragyog
Bizonyság egy új életben, hogy
bennük még
maradok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.