Bot-h
/a név kötelez/
Both- lábam van valóban, nem tagadtam soha
Nem is bővül személyemmel a futbalisták sora
Both- kezem van ez is igaz, de nekem megteszi’
Jókedvem a furcsa jelző soha el nem veszi
Ha botfülűnek mondotok, hát azért már harapok
Mert „H” nélkül a bot szócska itt, majdnem, hogy szitok
És, ha mondja idegen, hogy két vége van mint a Bothnak
Ez engem már hidegen hagy, ennél cifrábbat is mondtak
Ha azt hallom, hogy „mindjárt ketté törlek mint a Bothot”
Lehet, hogy majd adok is rá- „ némi nemű okot”
Régi szólás, egyet értve bízvást el is hiszem
Nem Bothal ver a Jóisten….-nevem sírig viszem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.