A tűz még mindig égett,
a hamu egyre csak növekedett.
A füst fölöttük szálldosott,
de érdekeltség, na az nem volt.
Egy padlással följebb már nem volt elég,
játszottak a robotok, naivan néztek felém.
Úgy éreztem semmi keresni valóm ott,
a természet kivetett magából, akárcsak a robotok.