Csontbrigád
Jaaaj…Jaaaj
Jajgat a Csontbrigád
A Fehérhajú, Akinek Tükre Van
A Koldus, Akinek Ökle Van
Az Őrvezető, Akinek Szíja van
A Vak, Akinek Lámpása Van
A Kétfogú, Akinek Kalapja Van
Dugó, Akinek Nincs Semmije,
de Kürtös lett, Akinek Barátja Van
Volpi, a Dorong, és
Az Ököl, Akinek Élni Kell,
Mind keresik
Az Ajtót, Amely Nem Nyílik Sehova
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.