Felhívjalak?
nézem a telefonszámodat
utoljára három éve hívtalak.
emlékszem, megkérdeztem,
a vadast, hogy készítsem.
százszor mondtad már,
én sose írtam fel,
minek is tenném,
felhívlak, ha kell.
ha haza jössz majd
te főzöl nekem olyat,
amilyet én úgysem tudok,
nevetve mondtad.
Igaz.
nézem a számodat.
mi lenne, ha felhívnálak?
megismerném a hangodat?
te tudnád, hogy én én vagyok?
mit mondanál?
megkérdeznéd, hogy vagyok?
vagy úgyis tudod?
mit mondanék?
még mindig úgy hiányzol,
mint drogosnak a szer?
hogy elvonási tünetekre
még mindig nincs gyógyszer?
a számodat nézem,
és remegő kezemmel
a mécsest
melléd teszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: , 2007.06.24