Darálósok / - Darálós I.
Kertemben a rózsa még boldogan virágzik.
Hajaj, de jó is Neki.
Szirmait lebegteti,de valami még hibádzik.
Őt büdös kákics körbe miért nem lepi?
Hazai föld termi mind a kettőt.
Ez felettébb érdekes.
Lenyűgöznek minden értetlenkedőt.
Mind a kettő így vagy úgy, elég méretes.
Nagyságuk miben nagy? Ez a kérdés.
Büdöske abban nagy, amit rá hagyunk.
Megoldás lenne az ízekre tépés.
Na persze...ilyen gonoszak azért nem vagyunk.
De nem hullom oda melléje. Szép is lenne.
Maradjon meg a maga szintjén.
Ha mellette hevernék, kiismerhetne...
Mint ahogy eddig tették társai. Úgyszintén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.