Káprázat
Mint kisgyermek,
ha álmában látja anyját,
nem érti, hisz benne volt,
Ő miért nem látja álmát?
bennem éltél csak
valóság nem lehetett,
fájdalmam szült csupán,
lelkem kuszasága teremtett.
s ahogy jött az érzelem,
úgy szállt a semmibe hirtelen,
gyermekből újra felnőtt lettem én,
s már nem hiszem, hogy ez KÖLTEMÉNY!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: amatorirokextra.hu, 2007.06.