Ha nem voltunk híresek
Nem írnak rólunk életrajz-regényt
Számvethetünk magunknak egy memoárt
Nebulók nem tudják születésünk helyét
Hogy hívnak minket, Ferenc, vagy Eduárd
Igazán szerettünk, vagy csupán tetettünk
Tetteink voltak-e, vagy csak úgy léteztünk
Tudod az Igazság meghalt helyettünk
Egy csalóka csaló világban vétkeztünk
Igazság nélkül köröttünk minden kiürül
Hamis próféták hamis beszédét adják
Globális álvilágban az ember meghülyül
Bólogatva élünk és elhisszük a nagyját
Még életben lévő jelöltek, halottak
Látszólag mindenünk mozog, dobog ---
A nyugtatók, úgy érzem, végre hatottak
Álomba merülve agyam már nem dohog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.