kő vagyok
egy kavics
kicsi fekete
lehet lapos is
a felszinén egy
karcolással
máshol a felszinén
az anyag elszineződve
világosabb sáv húzodik
texturámon
környezeti hatások
és maga a kialkulás
ásványi szerkezetem
örökség anyáméktól
/ lehasadtam azóta már /
definiál
kő vagyok
kő-rengetegben
gurulok is tovább