Kétségek nélkül
Egy valós álomkép szülte gondolatok
Amikor ébredek, csak hozzád rohanok
Te alkotsz nekem örökké maradandót
Hallom léted, mint ködön át harangszót
Nem gondoltam, hogy együtt éljük életünk
Most már tudom,hogy egymás nélkül szétesünk
Kettőnk élete már egy sínpályát követ
Ha nem így lenne, Te megmozgatsz minden követ
Akkor, mikor összegyűrted szívemet
Tőled cserébe megkaptam szerelmed
Nem férhet hozzá rontó-bontó kétség
A boldogság madara akkor is a kékség
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A szeretet fényjelei (Budapest, 2007)
Kiadó: Accordia