Napsugárral varrom
Színek zengése szívedből az ének,
igazszép szót beszél,
csillagok tánca körtánc az égen,
hárfát penget a szél.
Dalod versenyt zúg tomboló széllel
szerelme anyaföld,
elporladt ősök nyomain lépdel,
hoz frissítő esőt.
Ölelni vágyó magányos házad
reszket éjszakába,
fulladó szíved viharzó bánat,
ledőlsz hideg ágyba.
Szomjas ha lennél,szomjad oltanám,
könnyeim hullatom.
szakadt lelkedet meg is foltoznám,
napsugárral varrom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: amatorirokextra.hu, 2007.05.