Engem úgy szeress..
Mint búzavirág a mező illatát,
mint napsugár az erdő rejtekét,
mint homoktenger mély magányát,
mint víztükör a szél leheletét,
engem úgy szeress!
Mint remegés a lázas beteget,
mint pokol a tüzes lángját,
mint kandalló a pattogó tüzet,
mint sikoly a hallgatag éjszakát,
engem úgy szeress!
Mint mély tó a part nyugalmát,
mint piros tüzek a fáradt estét,
mint haldokló a szelíd halált,
mint márvány a gyertya fényét,
engem úgy szeress!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: amatorirokextra.hu, 2007.06.