Ne várj meg
Lépéseid az ágyból nézve nem tetszenek
szavakból vetek hálót eléd
azt mondom ne várj meg
ugyan nem ismerem
tested minden hajlatát zeg zugát
nem ismerem milyen vagy
ha újságpapírból hajtogatott
csákót teszel a fejedre
és azt sem mikor a fürdőszobában
kibújsz az éjjel átizzadt pizsamádból
mégis azt mondom ne várj meg
persze ülhettünk volna vonaton
kezünkben kicsomagolt morzsálódó szendvicsekkel
nézhettük volna nevetve
az elsuhanó legelő teheneket
és a nyitott ablakon át érezhettük volna
a beáramló erős szagokat
miközben fintorra torzul az arcod
de azt mondom ne várj meg
most csak egy lepedőt akarok magamra húzni
bedugni a fülem
eltakarni a szemem
egy inggel egy kispárnával egy pohárral vagy bármivel
csak hogy ne vegyem észre
mikor nem vársz meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.